6 Nisan 2016 Çarşamba

Yeni Kitap



Kitap okumak büyük bir meziyet. Kitap yazmak ise ondan da daha büyük bir meziyet. Kitap yazıp, kitap çıkarmak başlı başına ayrı bir dert.

Kitap çıkarmak ve yayınevlerinin beğenisine sunup ardından aylarca bekleyip olumlu bir cevap almak için tırnaklarınızı yer, saçlarınızı yolarsınız. Genelde olumlu bir cevap gelmez olumsuz cevap olduğunda haber verme gereği bile duymazlar. Çünkü ona para kazandıramayacaksın. Sen bir ineksin ve sağılamazsın.

Faşist edebiyat dünyasında bir yer edinmiş sanatçılar alttan kimse gelmesin diye kıyasıya mücadele etmekteler. Nedendir bilmez.

Sanat çoğaldıkça daha güzel olacaktır. Lakin yeni yeni yazarların günümüzde ortaya çıktığını söylemek mümkün, şiir, hikaye ve roman dalında ilerleyen yazarlar sonunda bir yere kadar gelmekteler.

Yazar Hüseyin Yıldız'da üçüncü kitabı "Kepaze"nin sözünü vermiş, yakında okurlarıyla buluşturacağını söylemiştir. Çıkaracağı yeni kitabında blogunda bahsi geçen "Frida ve F'ye" hikayesini açan ve onu kitap haline getiren Hüseyin Yıldız Frida Kahlo'nun fırtınalı aşkından esinlenip ve F. isminde bir kızla yaşadığı çılgın, aşk ve ihanet dolu aşkı kaleme almıştır.

Bir erkeğin aşkına şahit olacağını düşündüğümüz romanı heyecanla bekliyoruz. Ve yeni kitap çıkaracak kişilere de destekli yayıncılıkta iyi araştırması gerektiğini ve sağlam bir yayınevi bulmasını dileriz.

Hüseyin Yıldız yeni kitabı Kepaze için Blog linki...

HEHEY

Hüseyin Yıldız twitter : @huseyinyildiiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder